Fredrikstad Dyrehospital, er et av de mest moderne og velutstyrt med døgnkontinuerlig drift. FD er en trivelig arbeidsplass med 22 veterinærer og 33 dyrepleiere/assistenter/elever ansatt. Vi har spesialister og allmenndyrleger samt spesialiserte dyrepleiere. Sammen løser vi daglig mange utfordringene vi har med våre pasienter. Vi mottar henvisninger fra fjernt og nær i tillegg til vår faste pasientgruppe. FD-kurs arrangerer spennende etterutdanningskurs hver år.

 

UNIK MULIGHET FOR ERFAREN DYKTIG VETERINÆR – eller veterinær med ambisjon om å bli det!

 

Fredrikstad Dyrehospital søker en dyktig veterinær som med sitt engasjement, faglig nysgjerrighet og positive fremtoning, bidrar til at vi som Dyrehospital hver dag kommer nærmere vår ambisjon; nemlig å bli Nordens førende dyrehospital.

Våre forventninger til deg:

 • Innehar et ambisjonsnivå som strekker seg utover det ordinære
 • Inspireres i et miljø med høy faglighet
 • Evner arbeide selvstendig, men like fullt en lagspiller
 • Viser fleksibilitet når situasjonen krever det
 • Kommuniserer åpent, nysgjerrig, respektfullt samt likeverdig med både kollegaer og kunder
 • Kan nikke gjenkjennende til personlig kompetanse som godt humør, humor, god samarbeidsevne og evner se muligheter der andre ser begrensinger

 

Til gjengjeld kan du forvente av oss:

 • Å bli del av et team, som er unikt når det kommer til engasjement, faglighet og humor
 • Et toppmoderne dyrehospital som de færreste tør drømme om
 • Utallige spennende kasus
 • Faglige morgenmøter, ukentlige veterinærmøter og fredagskasus med fredagsvafler
 • Faglige utviklingsmuligheter utover det vanlige
 • Et ambisjonsnivå som komplementerer ditt eget
 • Egen kursvirksomhet med internasjonalt anerkjente forelesere
 • Konkurransedyktige ansettelsesvilkår

Besøk vår hjemmeside – www.f-d.no for å lese mer om Fredrikstad Dyrehospital, eller kontakt Ingunn Holm på +47 92210999 for ytterligere informasjon. Søknad med relevante vedlegg sendes snarest til ingunn@f-d.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

OM FREDRIKSTAD DYREHOSPITAL

Når vi sier at vi vil være blant Nordens førende dyrehospitaler, er det så mye mer enn bare ord. Det er fyrtårnet vi navigerer etter hver dag i alt vi foretar oss. Det avspeiles i måten vi behandler dyr og eiere, og måten vi foretar våre innvesteringer i utstyr, personale og faglig utvikling. Men også ved at vi tør utfordre tradisjonelle normer og velge nye veier for utviklingen av Dyrehospitalet.

Vi er i dag 22 veterinærer, deriblant 6 spesialisert i smådyrsykdommer hund og katt, én Ph.d, én autorisert øyelyser, én diplomat i neurologi samt en resident i kirurgi.  Med på laget har vi 39 dyktige og dedikerte dyrepleiere, assistenter og administrativt personale.

I tillegg til vår primærpraksis, mottar vi henvisningspasienter fra både Norge og Sverige, og er blant henvisende kollegaer kjent for å være faglig dyktige, lojale og en verdsatt samarbeidspartner.

Vi dyrker travle hverdager, faglighet og samarbeide, ispedd en god porsjon humor. Kundene våre forventer intet mindre enn det beste for sine kjæredyr, og det er vårt mål å levere nettopp det. Hver gang! Disiplin, hardt arbeid, engasjement og et felles høyt ambisjonsnivå har plassert oss blant de beste. Men det begrenser ikke oss for kontinuerlig sørge for, at vi blir enda bedre.

Fredrikstad er en by på godt og vel 83.000 innbyggere, lokalisert sydøst i Norge, ca. 30km fra svenskegrensen og en drøy time fra Oslo. Fredrikstad er en levende by, med både kultur-, handels- og idrettsliv, omgitt av en fantastisk natur som byr på skog, skjærgårdsparadis, hav og Gamlebyen. Enten du er friluftsmenneske med interesse for løping, sykling, langrenn og turer, eller du er glad i kulturopplevelser, vil du oppleve Fredrikstad og omgivelsene som ditt nirvana.