Fredrikstad Dyrehospital, er et av de mest moderne og velutstyrte i landet med døgnkontinuerlig drift. Vi er en trivelig arbeidsplass med 21 veterinærer og 40 dyrepleiere/assistenter/klinikksekretærer og elever ansatt.

Vi har dyrlegespesialister og allmenndyrleger samt spesialiserte dyrepleiere. Sammen løser vi daglig mange utfordringene vi har med våre pasienter. Vi mottar henvisninger fra fjern og nær i tillegg til vår faste pasientgruppe. Vi har stort fokus på personlig utvikling og kompetanseheving. Vi er derfor generøse når det kommer til ansattes ønsker om å delta på relevante kurs. Vi arrangerer også selv mange spennende etterutdanningskurs hvert år, både for interne og eksterne deltakere.

Stillingsbeskrivelse

Som autorisert dyrepleier ved Fredrikstad Dyrehospital er du en del av et team bestående av veterinærer, dyrepleiere, assistenter og studenter. Viktig er at du er profesjonell, engasjert og faglig nysgjerrig. Du utviser empati, omsorg og trygghet. Du har godt humør – og litt humor.

Arbeidsoppgaver

* Dyrepleieroppgaver ved flere områder i klinikken

* Mottak, forberedelse, stabilisere, observere og behandle både planlagt og akutt syke dyr

* Delta i polikliniske vurderinger

* Bistå veterinærene i arbeidet

* Generell kundebehandling

* Spennende og utfordrende pasienter
* Vi har dyrepleiere på alle avdelinger, noen spesialiserte innen et fagfelt

* Vaktarbeid

Kvalifikasjoner

* Du er autorisert dyrepleier

Personlige egenskaper

* Har gode kommunikasjonsevner og liker tverrfaglig samarbeid

* Liker utfordringer og er endringsvillig

* Evner å jobbe fleksibelt og i et høyt arbeidstempo, tåle stressende situasjoner.

* Selvstendig, men også en god lagspiller

* Personlig og faglig engasjert

* Vi ønsker medarbeidere som kan påvirke bedriftskulturen vår positivt gjennom personlig og faglig engasjement

* Personlig egnethet vektlegges

Vi tilbyr

Du blir en del av et høyt kompetent arbeidsmiljø der vi verdsetter personlig utvikling og kompetanseheving. Ønsker om relevant videreutdanning og deltakelse på kurs, sier vi ja til. Fredrikstad Dyrehospital er en hektisk arbeidsplass med stor pasientgjennomstrømning. Det gjør at du daglig får utfordret deg selv og samtidig bygd en erfaringskompetanse og ferdigheter du ikke får mange andre steder. Vi har en vaktordning med velordnede arbeidsforhold.

Vi hjelper deg gjerne med å finne bolig i Fredrikstadområdet.

Søknadsfrist: OMGÅENDE

Har du spørsmål ring  +47 69 30 48 30, spør etter Aina Svanevik eller Christina Johnsen. Send din søknad til aina@f-d.no eller  christina@f-d.no