Fredrikstad Dyrehospital, er et av de mest moderne og velutstyrt med døgnkontinuerlig drift. FD er en trivelig arbeidsplass med 22 veterinærer og 33 dyrepleiere/assistenter/elever ansatt. Vi har spesialister og allmenndyrleger samt spesialiserte dyrepleiere. Sammen løser vi daglig mange utfordringene vi har med våre pasienter. Vi mottar henvisninger fra fjernt og nær i tillegg til vår faste pasientgruppe. FD-kurs arrangerer spennende etterutdanningskurs hver år.

 

Fredrikstad Dyrehospital søker veterinær til sommerjobb.

Vi søker en ambisiøs veterinær til sommeren – nyutdannet eller med erfaring, studenter på midlertidig lisens kan også søke. Du må kunne arbeide selvstendig, så vel som i team, ikke minst ha lyst på nye utfordringer. Du må være nærværende, omsorgsfull og faglig profesjonell. Frem for alt være en medspiller. Vi lover opplæring, faglig støtte og mulighet for å jobbe med mange spennende pasienter.

Dette er et 100% sommervikariat med vaktforpliktelser. Ønsket oppstart medio juni – september. Har du spørsmål ring 69 30 48 30, spør etter Ingunn Holm. Søknad sendes ingunn@f-d.no snarest.