Kurs i Akuttmedisin

Tid: Fredag 28.– lørdag 29. februar 2020
Sted: Fredrikstad Dyrehospital
Forelesere: Dr Dan Lewis & Dr Paul MacFarlane
Pris: Kurset koster 7500,- og alle inviteres på middag på kvelden.
Avbestilling: Avbestilling etter 24.02.2020 medfører at deltageravgiften faktureres
Påmelding:  kurs@f-d.no

Tema

Velkommen til et kurs som tar for seg mange emner innenfor akutt medisin. Kurset fokuserer på stabilisering, analgesi og anestesi av ustabile kritisk syke pasienter. Kurset tar også for seg diagnostiske verktøy som benyttes under utredning og stabilisering av kritiske pasienter.

Kurset egner seg for veterinærer med interesse for akuttmedisin og anestesi.

Forelesere er Dr Dan Lewis, DACVECC, DECVECC, EBVS

Dan ble ferdig utdannet i 1995 fra Cambridge Universitet. Etter 4 år i kombinert praksis i UK, tok han en RCVS-sertifisering i anestesi og startet å jobbe på en akutt klinikk i Manchester. I 2008 tok Dan et residency i Emergency & Critical care ved RVC i London og fullførte eksamen for the American College of Veterinary Emergency & Critical Care i 2011. Han jobber nå på ICU ved Bristol Vet School og hjelper med å drive ECC tjenesten for Vets-Now dyrehospitalet i Glasgow. Dan har stor interesse for væsketerapi, behandling av sepsis og felin intensivbehandling. Han deltar i undervisningen for resident- og internshipkandidatene på hospitalet. Han foreleser også på andre institutter i UK, samt på ECC kongresser i Europa og i USA.  For øyeblikket er han medlem av eksamenskomiteen for både den amerikanske og europeiske ECC utdannelsen.

 

Dr Paul MacFarlane, BVsc, CertVa DipECVAA, MRCVS

Paul ble ferdig utdannet i 2000 fra Bristol Universitet. Han jobbet i 7 år i kombinert praksis, før han gikk over til et residency i anestesi og akutt medisin på University of Liverpool i 2007. Han fikk sin RCVS sertifikat i anestesi samme år og hans Dipl. ECVAA i 2010. Etter å ha jobbet 2 år som klinikkforeleser i Liverpool, flyttet han tilbake til Bristol i 2012 hvor han for øyeblikket er leder for anestesiavdelingen på universitetet. Paul har stor interesse for alle aspekter innenfor anestesi, spesielt de uventede.

 

Påmelding sendes på e-post til kurs@f-d.no
Kurset koster 7500,- og alle inviteres på middag på kvelden.

Studentpris 4000,-