Kurs i kattesykdommer

Tid: Fredag 14. og lørdag 15. februar 2020
Sted: Fredrikstad Dyrehospital
Forelesere: Yaiza Forcada DVM PhD Dip. ECVIM-CA MRCVS
Pris: Kurset koster 8400,- og alle inviteres på middag fredag kveld.
Avbestilling: Avbestilling etter 10.02.20 medfører at deltageravgiften faktureres.
Påmelding:  kurs@f-d.no

Tema:

Tema for kurset er kattesykdommer. Forelesningene dekker et bredt spekter av de spesielle sykdommene vi ser hos katt. De viktigste emnene er:

  • Gastrointestinale sykdommer
  • Lever og pankreassykdommer
  • Nyre- og urinveissykdommer
  • Astma
  • FIP
  • Endokrine sykdommer
Foreleser

Forelesere er Yaiza Forcada DVM PhD Dip. ECVIM-CA (Internal Medicine) MRCVS
Yaiza er utdannet i Madrid i 2002. etter en kort periode i klinisk praksis reiste hun til UK for et internship ved RVC. Etter dette fullførte hun et residency i Liverpool i felin indremedisin. Hun ble ferdig Dipl. ECVIM – CA i 2008. Etter dette returnerte hun til RVC for å ta en PhD i genetikk og patofysiologi ved diabetes på katt.

 

Hun påviste her det første genet som er assosiert med DM på katt. Deretter tilbrakte hun flere år som kliniker og underviser ved RVC. Hun er nå flyttet til Nederland sammen med sin familie og er nå Clinical Director i Vet-CT telemedisin og del av det kliniske teamet ved Medisch Centrum voor Dieren i Amsterdam. Yaiza liker alle aspekter ved indremedisin, men har en spesiell dedikasjon for endokrinologi, gastro og alle aspekter ved feline medicine.

Kurset egner seg for veterinærer med interesse og behov for kunnskap innen feline medicine.

Kurset koster 8400,- og alle inviteres på middag fredag kveld.
Avbestilling etter 10.02.20 medfører at deltageravgiften faktureres.

Påmelding sendes på e-post til kurs@f-d.no

Overnatting anbefales på Quality Hotel Fredrikstad – oppgi Fredrikstad Dyrehospital som kunde og prisen blir 1080,-. Alternativ er Scandic Hotel til kr 895,- om du oppgir FDH som business partner. Det er mulig du får bedre pris på online booking/eller ringer og spør et rimligst mulig alternativ. Begge ligger sentralt og i gangavstand til dyrehospitalet.

Velkommen