Kurs i nedre urinveissykdommer i Lofoten

Tid: 20.-23. august 2020
Sted: Svinøya rorbuer, Svolvær
Forelesere: Martine Lund Ziener Ph.D og Ole Harald Johnsen
Pris: Kurset koster 12500 uten overnatting
Avbestilling: Avbestilling etter 01.07.20 medfører at deltageravgiften faktureres.
Påmelding:  kurs@f-d.no innen 1. juni 2020.

Fredrikstad Dyrehospital arrangerer, i samarbeid med Lofoten Dyreklinikk, også i år et kurs på Svinøya Rorbuer i Svolvær. Foreleser er Martine Ziener og Ole Harald Johnsen fra Fredrikstad Dyrehospital. Kortreiste og koronavennlige.

Kurset er et teoretisk kurs morgen og kveld, men midt på dagen er det satt av tid til varierte aktiviteter i den fantastisk Lofoten-naturen. På kvelden koser vi oss med kortreist og nydelig mat og drikke.

Foreleser

Forelesere er Martine Lund Ziener Ph.D og Ole Harald Johnsen. Begge er Spesialist i smådyrmedisin og ansatt på Fredrikstad Dyrehospital. Martine og Ole jobber tett sammen i hverdagen og har jobbet på Dyrehospitalet i nærmere 20 år. De har ganske likt syn på livet, men ulikt syn på pasientene. Martine er en klassisk indremedisiner, mens Ole har en endoskopisk og kirurgisk hverdag. Det vil også bli innlegg fra Bodil Koch på inkontinensbiten og det kan hende vi får William Saxon med oss på ZOOM.

Kurset er et teoretisk kurs i arbeid med pasienter med sykdommer i nedre urinveier. Vi tar for oss daglige problemstillinger som kan løses på mange ulike måter. Det vil bli rikelig med kasus og gruppediskusjoner. Kurset egner seg for veterinærer i smådyrpraksis.

Kurset koster 12500 uten overnatting.

Kurset koster 16000,- inkludert overnatting i dobbeltrom i 3 dager. Singleromtillegg 1950,-

Påmelding på e-post sendes til kurs@f-d.no innen 1. juni 2020.

Avbestilling etter 01.07.20 medfører at deltageravgiften faktureres.