Kurs i ortopedisk ultralyd- masterclass

Tid:  Utsatt på ubestemt tid på grunn av pandemien
Sted: Fredrikstad Dyrehospital
Forelesere: Dr. Nele Ondreka, Dipl ECVDI
Pris: Kurset koster 12900,- og alle inviteres på middag onsdag kveld
Avbestilling:
Påmelding:  kurs@f-d.no

Tema

Vi har gleden av å invitere til et nytt kurs i ortopedisk ultralyd – the next level.

Ultralyd er en diagnostisk modalitet med et bredt bruksområde. Det har blitt brukt til å diagnostisere muskel- og skjelettplager på humansiden i flere tiår.
Dette todagerskurset i praktisk ultralyd introduserer klinikere til de siste teknikkene innen ultralyddiagnostikk på muskel- og skjelettlidelser. Kurset fokuserer på relevant anatomi og standardiserte protokoller ved undersøkelse for de vanligste lidelsene i daglig praksis.

Skulder (inkludert impingement syndrom), kneledd (CrCL og menisker), achillesapparatet (Ahcillessenen, gracilis og gastroknemius) og ileopsoas og andre muskulotendinopatier blir dekket. Ledd muskel- og senepatologier blir gjennomgått i større detalj enn på basiskurset

Hands-on trening blir gjennomført i små grupper, veiledet av Dr. Ondreka og hennes assistenter. Sist gang hadde vi fått låne sledehunder til de praktiske øvelsene, men det hadde vært til stor hjelp om man hadde mulighet til å ta med snille og samarbeidsvillige hunder for de som har det.

Foreleser

Foreleser er Dr. Nele Ondreka, Dipl ECVDI.

Dr. Ondreka er leder for bildediagnostikk avdeling ved Universitetet i Giessen. Hun er hovedansvarlig for muskuloskeletal bildediagnostikk ved universitetet og har holdt et utall seminarer og kurs på dette feltet i hele Europa og i Nord-Amerika.

Kurset koster 12900,- og alle inviteres på middag onsdag kveld.

Påmelding sendes på e-post til kurs@f-d.no

Overnatting anbefales på Quality Hotel Fredrikstad – oppgi Fredrikstad Dyrehospital som kunde og du får vår spesialpris,-. Alternativ er Scandic Hotel oppgi FDH som business partner. Begge ligger sentralt og i gangavstand til dyrehospitalet.

Hjertelig velkommen!