Kurs i praktisk indremedisin i Lofoten

Tid: 20.-23. august 2020
Sted: Svinøya rorbuer, Svolvær
Forelesere: William D. Saxon, DVM, DACVIM, DACVECC
Pris: Kurset koster 12500 uten overnatting
Avbestilling: Avbestilling etter 01.07.18 medfører at deltageravgiften faktureres
Påmelding:  kurs@f-d.no innen 1. juni 2019

Fredrikstad Dyrehospital arrangerer, i samarbeid med Lofoten Dyreklinikk og IDEXX, også i år et kurs på Svinøya Rorbuer i Svolvær. Foreleser er William Saxon, akutt- og indremedisiner. En kapasitet som nå er ansatt i Idexx som «problemløser» og foredragsholder.

Kurset er et teoretisk kurs morgen og kveld, men midt på dagen er det satt av tid til varierte aktiviteter i den fantastisk Lofoten-naturen. På kvelden koser vi oss med kortreist og nydelig mat og drikke.

Tema

Tema for kurset er en blanding av akutt- og indremedisin. Saxon tar for seg ulike kliniske problemstillinger som azotemi, leversykdommer, PU/PD, dyspnè, hjertesvikt, endokrinologi og mye mer. Han foreleser problembasert og med rikelig med kasuistikker og praktiske tilnærminger. Hvordan tolke pasienten og blodprøvene, og hvordan kommer man enkelt videre?

Kurset egner seg for alle veterinærer som har egne pasienter og ikke er spesialist i indremedisin

Foreleser

Foreleser er William D. Saxon, DVM, DACVIM, DACVECC

William Saxon er diplomat i indremedisin og i akuttmedisin. Han jobber nå som konsulent i indremedisin for IDEXX i US. Han holder også foredrag og kurs i hele verden. Kurset er basert på kliniske kasus og emnene er valgt ut fra de mange spørsmål som kommer til IDEXXs indremedisinavdeling hver eneste dag.

Kasus og emner er derfor valgt ut blant dem som frustrerer veterinærer aller mest i deres daglige arbeid. Saxon har forelest i Fredrikstad tidligere og leverte et av de mest matnyttige kursene vi har hatt.

Kurset koster 12500 uten overnatting.

Kurset koster 16000,- inkludert overnatting i dobbeltrom. Singleromtillegg 1750,-

Påmelding på e-post sendes til kurs@f-d.no innen 1. juni 2019

Avbestilling etter 01.07.18 medfører at deltageravgiften faktureres.