Kurs i ultralyd av abdomen «jump to the next level»

Tid:  Utsatt på ubestemt tid på grunn av pandemien
Sted: Fredrikstad Dyrehospital
Forelesere: Dr. Nele Ondreka, Dipl ECVDI
Pris: Kurset koster 12900,- og alle inviteres på middag mandag kveld
Avbestilling:
Påmelding:  kurs@f-d.no

Tema

Dette er videreføringen av ultralyd buk-kurset som ble avholdt i fjor. Kurset hadde da fokus på generell scanning av buken og en gjennomgang av de fleste indre organer.
I « the next level» tar vi en rask repetisjon for så å gå videre til de organer som er litt mer vanskelig som pankreas, binyrer og abdominale lymfeknuter. Det vil være en gjennomgang av hva som er normalvariasjon og større fokus på patologi i disse organer.
Kurset er primært rettet mot klinikere med grunnleggende erfaring innenfor ultralyddiagnostikk og som ønsker å raffinere kunnskapene innenfor feltet for å forbedre sine diagnostiske og terapeutiske vurderinger.

Grunnleggende kunnskaper om ultralydscanning er anbefalt for å kunne få fullt utbytte av kurset. Ca 50% av kurset vil være praktisk der deltakerne er inndelt i små grupper på 4 deltagere.

Foreleser

Foreleser Dr. Nele Ondreka, Dipl ECVDI.  Dr. Ondreka er leder for bildediagnostikk avdeling ved Universitetet i Giessen. Hun er hovedansvarlig for bildediagnostikk ved universitetet og har holdt et utall seminarer og kurs på dette feltet i hele Europa og i Nord-Amerika.

Hun vil også ta med seg to ekstra instruktører for å bistå i tillegg til veterinærer fra FD.

Deltakerne oppfordres til å ta med seg egne hunder til de praktiske øvelsene

Deltakerne oppfordres til å ta med seg egne hunder til de praktiske øvelsene

Kurset koster 12900,- og alle inviteres på middag mandag kveld.

Påmelding sendes på e-post til kurs@f-d.no

Overnatting anbefales på Quality Hotel Fredrikstad – oppgi Fredrikstad Dyrehospital som kunde og du får vår spesialpris,-. Alternativ er Scandic Hotel oppgi FDH som business partner. Begge ligger sentralt og i gangavstand til dyrehospitalet.