Praktisk kurs i grunnleggende frakturbehandling

Tid: 17. januar 9.00-18.00 og lørdag 18 januar 2020 09.00-15.00.
Sted: Fredrikstad Dyrehospital
Forelesere: Dr. Luca Vezzoni DVM, Dipl. ECVS
Pris: Kurset koster 12900,- og alle inviteres på middag fredag kveld.
Avbestilling: Avbestilling etter 5. januar medfører at deltageravgiften faktureres.
Påmelding: Antall plasser er begrenset til 20, vær rask med påmeldingen for å være sikret plass. Påmelding sendes på e-post til kurs@f-d.no

Tema:

Dette er et kurs over to dager i kirurgisk behandling av frakturer.

Kurset tar for seg de grunnleggende prinsippene for kirurgisk stabilisering av frakturer med plater og skruer. Evaluering av pasienten, biomekanikk og prinsippet bak LCP-systemet foreleses før spesifikke frakturer presenteres. Dry-lab med 3D printede modeller av fire ulike frakturer og platestørrelser sikrer en god og praktisk innøving av teknikkene for fiksering.

vPOP Pro

vPOP Pro blir brukt under hele kurset. Dette er et program for planlegging av ortopediske inngrep. Alle kasus blir presentert i programmet, inkludert røntgen. Deltakerne får også 6 mnd gratis tilgang til programmet etter kurset og alt av kursmateriell er tilgjengelig via denne plattformen.

Det blir rikelig med kasusgjennomganger underveis og deltakerne er forhåpentlig godt rustet for ortopedisk kirurgi etter endt kurs.

Foreleser er Dr. Luca Vezzoni DVM, Dipl. ECVS

Dr Vezzoni ble utdannet i Parma i 2005 med en tese om sementløs hofteprotese. Etter utdannelsen har han jobbet ved Clinica Veterinaria Vezzoni i Cremona. I 2008 tilbragte han en periode ved Tufts Universitet sammen med Dr Kowaleski. I 2019 ble han Diplomat i European College of Veterinary Surgery, ECVS

Antall plasser er begrenset til 20, vær rask med påmeldingen for å være sikret plass.

Påmelding sendes på e-post til kurs@f-d.no

Kurset koster 12900,- og alle inviteres på middag fredag kveld.
Avbestilling etter 5. januar medfører at deltageravgiften faktureres.

Overnatting anbefales på Quality Hotel Fredrikstad – oppgi Fredrikstad Dyrehospital som kunde og prisen blir ca 1080,-. Alternativ er Scandic Hotel til ca kr 895,- om du oppgir FDH som business partner. Men mulig du får bedre pris på online booking/eller ringer og spør et rimligst mulig alternativ. Begge ligger sentralt og i gangavstand til dyrehospitalet.

Hjertelig velkommen!