VIKTIG INFORMASJON VEDRØRENDE KORONA – COVID-19-SMITTE

  • For at vi skal klare å holde dyrehospitalet åpent og hjelpe våre kunder, ber vi om at dere tar noen forholdsregler: Har du fått påvist Covid-19 eller sitter i karantene, men har behov for hjelp til ditt dyr, ønsker vi at du prøver å få noen du kjenner til å komme med dyret til oss. Er dette umulig så ber vi deg ringe oss, slik at vi kan prøve å finne en god løsning for undersøkelse og behandling av ditt dyr.
  • Vi håndhilser ikke. Oppretthold god hygiene og vask deg godt på hendene før du kommer. Det er også mulig å komme rett inn og få vasket hendene her dersom det er behov.
  • For å minimere risiko for smitte mellom kunder på dyrehospitalet oppfordrer vi alle til å komme inn og registrerer seg i resepsjonen uten dyr for så å få beskjed om det er best å vente ute i bilen eller at man får komme direkte inn på konsultasjonsrommet og vente der.
    Vi gjør alt vi kan her på Fredrikstad Dyrehospital for at alle skal holde seg friske sånn at vi kan være tilgjengelige for pasientene våre. Håper dere også gjør det samme.